PORTFOLIO
ANTOINE VAN LOOCKE

XL TROFEE CULINAIRE PERSOONLIJKHEID HORECA EXPO GENT

 

 

Award voor de Culinaire Persoonlijkheid van het Jaar: Deze award is een gezamenlijk initiatief van Horeca Expo en MJ Publishing, Foodprint en wordt toegekend aan de persoon of vereniging die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de promotie van de gastronomie in België.


Jong Keukengeweld 2017


Geert Van Hecke 2016

 

Horeca Expo is al 30 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.

Chef’s Place vormt achteraan hal 8 dŽŽé ontmoetingsplaats voor topchefs. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie. Het is niet enkel het uitgelezen jaarlijkse netwerkmoment, maar ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen.